פסטה עם תרד ושעועית הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


300 גר' מקרוני חתוך ל-5 ס"מ

1 ק"ג תרד טרי

1 כוס שעועית חומה שהושרתה ללילה

½1 ליטר מרק עוף או בשר צח

4 שיני שום קצוצות גס

4 כפות שמן זית

פפריקה מתוקה

כפית מחוקה של כמון

מיץ לימון

מלח

50 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת דק


אופן ההכנה:


1. מבשלים את השעועית במרק יחד עם השום, השמן, הכמון, הפפריקה והמלח למשך כ-40 דק'.

2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

3. קוצצים את עלי התרד ומוסיפים לסיר השעועית.

4. מוסיפים לבשל כשבע דקות. מוסיפים את מיץ הלימון. כל סועד מקבל צלחת תבשיל, בתוכה שתי כפות פסטה ומעט פרמז'ן בזוקה מעל.



חפשו מתכון נוסף: