איך מכינים פסטה ברוטב שמנת הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


50 גרם חמאה

½ כוס יין לבן יבש (לא חובה)

250 מ"ל שמנת מתוקה

אגוז מוסקט מגורר

מלח ופלפל שחור, טחון טרי

100-50 גרם פרמז'ן מגוררת


אופן ההכנה:


1. בסיר מחממים חמאה, יין ושמנת. מבשלים תוך כדי ערבוב עד לדרגת הסמיכות הרצויה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

2.  הסבר אודות הכנת הפסטה.

3. מוסיפים את הרוטב על הפסטה המבושלת ונותנים לו להספג היטב.

4. מוסיפים גבינת פרמז'ן, מערבבים ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: