אילו משקאות כדאי שיהיו בבר בבית ? הדפסה
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

שימושים

טעם

מותגים מפורסמים

שם

משקה בסיס לקוקטיילים או לשתייה קפואה.

משקה ניטראלי ונקי מטעמים, 40% אלכוהול.

אבסולוט, סמירנוף, פינלנדיה, סקאיי, סטוליצניה, חורטיצה, קגלביץ

וודקה

משקה בסיס לקוקטיילים או לשתייה נקייה בכוס טקילה עם פלח לימון ומלח.

משקה חריף, 40% אלכוהול. יש מספר סוגים: סילבר, זהב ואנייחו.

קוארבו, מריאצ'י, אולמקה

טקילה

משקה בסיס לקוקטיילים, במיוחד רום עם קולה.

משקה חריף, 40% אלכוהול. יש מספר סוגים: סילבר, זהב וחום.

בקרדי, קפטן מורגן, נגריטה,לקרני

רום

משקה בסיס לקוקטיילים, במיוחד ג'ין עם טוניק.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעמים של ערער ותבלינים נוספים.

ביפיטר, פלימוט, בומבי, גורדונס

ג'ין

נקי, ללא תוספות. בכוס ברנדי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעמים של עץ, וניל, קרמל ודבש.

שטוק 84, תשבי, גרנד 41, 777

ברנדי

נקי, ללא תוספות. בכוס ברנדי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעמים של עץ, וניל, קרמל ודבש.

רמי מרטן, קורביזייה, הנסי, אוסטרד, קמוס

קוניאק

נקי, עם או בלי קרח, בכוס ויסקי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעמים של שעורה, מלח, עשן, קפה וקרמל.

גלן פידיך, גלן ליווט, גלן מורנג'י, גלן גרט

ויסקי סקוטי – לתת

נקי, עם או בלי קרח, בכוס ויסקי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעמים של עץ, עשן, וניל, דבש.

ג'וני ווקר אדום/שחור/זהב, שיבאס ריגל, בלנטיין, B&J

ויסקי סקוטי – מעורבב

נקי, עם או בלי קרח, בכוס ויסקי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעם כוהלי המשלב וניל, דבש, קרמל.

בושמילס טולמור דיו, ג'ימסון

ויסקי אירי

נקי, עם או בלי קרח, בכוס ויסקי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעמים של פחם, עשן, קפה ווניל.

ג'ים בים, ג'ק דניאלס, פור רוזס, ווילד טרקי

ויסקי אמריקאי

נקי, עם או בלי קרח, בכוס ויסקי.

משקה חריף, 40% אלכוהול. בעל טעם כוהלי המשלב וניל, דבש, קרמל.

וי או, קנדיאן קלאב

ויסקי קנדי

כבסיס לקוקטיילים על בסיס ורמוט – מרטיני יבש או בכוס קרח עם לימון.

ביאנקו – מתוק

רוסו – מתוק

יבש- יבש

מרטיני, צ'ינזאנו, ריקרדונה, קורה, שטוק

ורמוט

נקי, עם או בלי קרח בכוס ויסקי או בתוספת משקה קל (מיץ או סודה) בכוס היי בול.

משקה מריר המוגש כאפרטיף.

קמפרי

קמפרי

מנת משקה בכוס היי בול עם קרח ומים. מוצלח מאוד בשילוב משקה קל (אשכוליות או תפוזים). מוגש בעיקר כאפרטיף.

בתחילת הארוחה. טעם האניס יבש מאוד.

אוזו, ארק, פאנו, ריקרד, פסטיס

אניס



חפשו מתכון נוסף: