לחמניות רוקפור הדפסה
מתכונים - דברי מאפה

רכיבים:


לחמניות עגולות קטנות

חלב

חמאה

גבינת רוקפור/פרמז'ן או קשקבל מגוררת


אופן ההכנה:


1. בעזרת סכין חותכים את ה"כיפה" מהלחמניות.

2. ממיסים את החמאה ומורחים על הלחמניות (על השטח החתוך).

3. מפזרים כפית מהגבינה המגוררת.

4. שופכים לקערה את החלב ובעזרת מבקשת מברישים את הלחמניות (את כל שטח הלחמניה).

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים במשך 10 דקות.כאשר הלחמניות מזהיבות מוציאים מנתנור. הערה: ניתן לפזר מעט סוכר על גבי הלחמניות.



חפשו מתכון נוסף: