לביבה בולגרית הדפסה
מתכונים - מאכלים לחנוכה

רכיבים:

½ ק"ג תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים בפומפיה עבה
1 בצל, קלוף ומגורר
מעט פטרוזיליה, קצוצה דק
250 ג"ר דבינת קשקבל/ גבינת צאן מגוררת/ גבינה בולגרית מגוררת
2 ביצים
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים.
2. מחממים מחבת עם שמן זית או חמאה.
3. שופכים את כל התערובת למחבת ומהדקים אותה.
4. מטגנים עד שמתחיל להזהיב  מסביב,הופכים את הלביבה על צלחת יותר גדולה ומחזירים למחבת להמשך הטיגון.



חפשו מתכון נוסף: