חזה עוף בסיגנון ים תיכוני הדפסה
מתכונים - בשר


רכיבים:

 

10 יחידות של חזה עוף
2 פלפל חריפים קצוצים
5 שיני שום כתושות
1 כוס שמן זית
כף פלפל גרוס
3 לימונים פרוסים לפרוסות דקות
זרעי כמון
גרגרי חרדל

 

אופן הכנה:

 

  1. לערבב את כל חומרי המשרה, למרוח על חזה העוף ולהשהות במקרר למשך 12 שעות.
  2. לחמם שמן במחבת גדול לטגן את החזות מכל הכיוונים .
  3. להכניס  לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ולצלות כ 15 עד 20 דקות לפי דרגת הצלייה הרצויה.
  4. להגיש עם ירקות קלויים בגריל בניחוח שום.


חפשו מתכון נוסף: