מעורב ירושלמי הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

300 ג'ר כבדי עוף חתוכים לנתחים קטנים

300 ג'ר לבבות עוף חצויים לשניים

300 ג'ר טחולים של עוף

300 ג'ר פרגיות חתוכות לקוביות קטנות

200 ג'ר שומן כבש חתוך לקוביות קטנות

2 בצלים פרוסים לחצאי ירח

½ כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

1 כפית כמון

½ כפית קארי

1 כפית אבקת שום

¼ כפית קינמון



אופן ההכנה:


1. במחבת גדולה להמיס את שומן הכבש,  להוסיף את הבצל ולטגן עד שיתרכך.

2. להוסיף את הלבבות ולטגן כ-5 דקות.

3. להוסיף את שאר הבשרים ולטגן עוד כ-5 דקות.

4. להוסיף את התבלינים ולערבב במשך דקה.  טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

5. מגישים.

 

 



חפשו מתכון נוסף: