בשר טלה מלווה באורז וצנוברים הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

 

600 גרם בשר טלה טחון, עם מעט שומן
1 בצל בינוני,  קצוץ דק
1 שן שום,  קצוצה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
3 כוסות אורז מבושל
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
3  כפות חמוציות



אופן ההכנה:




1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שמשחים מעט,  מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה צבעו.
2. מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את האורז. מערבבים היטב עד שכל האורז חם והוא מכוסה היטב בבשר ותבלינים, מוסיפים את הפטרוזיליה והצנוברים, מערבבים ומגישים.





חפשו מתכון נוסף: