בשר אדום הדפסה
מתכונים - בשר

בשר בקר ביין אדום.


רכיבים:

 

½1 ק"ג חזה בקר או עגל

1 כף פפריקה מתוקה

½ כפית בזיליקום

1 כפית מלח

פפריקה חריפה (לפי הטעם)

3 בצלים בינוניים,  פרוסים לעיגולים

2 שיני שום, חצויות

½1 כוסות קטשופ

½1 כוסות יין יבש אדום

½1 כוסות מים

אופן ההכנה:

 

1. מחממים מראש את תנור האפיה לטפמרטורה של 165 מעלות.

2. שוטפים היטב את הבשר ומניחים אותו בתבנית האפיה על גבי נייר אפיה.

3. בוזקים את התבלינים על הבשר ומעל מפזרים את הבצל והשום.

4. בקערה קטנה מערבבים יחד את הקטשופ, היין והמים ויוצקים את על הבשר.

5. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים כשלוש שעות.

 



חפשו מתכון נוסף: