בשר אסאדו בתנור הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 ק"ג אסאדו שלם, עם עצמות
½ בקבוק יין אדום יבש
½ ראש שום, מחולק לשיניים ופרוס גס
פלפל שחור גרוס
מלח


אופן ההכנה:

 

1. מכניסים את הנתח לתנור למשך 15 דקות בטמפרטורה גבוהה (250°).

2. מנמיכים את הטמפרטורה לנמוכה מאוד (110°) וממשיכים לצלות לעוד שעתיים.

3. מוציאים את התבנית, מוסיפים את היין, הפלפל והשום וממשיכים לצלות בחום נמוך עוד כשעה.

4. מוצאים ומחלקים למנות לפי העצמות. משתמשים בנוזלים כרוטב.



חפשו מתכון נוסף: