בשר ברוטב הדפסה
מתכונים - בשר

 

עוף ברוטב סויה וקינמון.

 


רכיבים:


6 חתיכות עוף
2 בצלים גדולים
רוטב סויה
1 כף קינמון
1 כפית אבקת מרק עוף
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כוס שמן זית
קצת כוסברה

 

אופן ההכנה:


1. פורסים את הבצל לפרוסות ושמים בקערה.
2. שוטפים ומנקים היטב את העוף ומניחים בקערת הבצל.
3. מוסיפים לקערה את יתר המצרכים ומערבבים היטב בעזרת הידיים. מניחים במקרר במשך 4 שעות.
4. לוקחים תבנית אפיה, שופכים לתוכה את תכולת הקערה, מכסים עם נייר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלותבמשך שעה.
5. כאשר העוף מתחיל להתבשל מורידים את הנייר הכסף ואופים עוד 15 דקות בלי הנייר.



חפשו מתכון נוסף: