בשר גולש בתנור הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

½1 ק"ג בשר צוואר,  חתוך לקוביות בינוניות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
2 כפות שמן
3 שיני שום,  קצוצות
½ כוס מים
מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה לפי הטעם
1 בצל, קצוץ

 

אופן ההכנה:

 

1. בסיר גדול ורחב מחממים את השמן שמן ומטגנים את הבצל, עד שהוא מזהיב.

2. מוציאים את הבצל המטוגן מהסיר, מוסיפים לסיר מעט שמן ומשחימים את קוביות הבשר על להבה גבוהה. מתבלים.

3.  מחזירים את הבצל לסיר,  מוסיפים את השום הכתוש, רסק העגבניות והמים,  מגרדים מעט בעזרת כף את תחתית הסיר ומרתיחים.

4. מחממים את תנור האפיה ל 150°.

5. מעבירים את הגולש לתבנית חסינת אש, מכסים בנייר אלומינים ואופים במשך 30 דקות.

6. מנמיכים את הטמפרטורה ל 120° ואופים לעוד שעה ורבע. (עד שהבשר נהייה רך מאו).

 

 



חפשו מתכון נוסף: