בשר ופטריות הדפסה
מתכונים - בשר


הצעת הגשה.


רכיבים:

 

350 גרם בקר לצלי, חתוך לרצועות בעובי ½2 ס"מ
2 כפות קמח מנופה
3 כפיות שמן
1 בצל, קצוץ דק
1 סלסילת פטריות שמפניון, פרוסות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף רוטב וורצ`סטר
1 כפית מיץ לימון
1 יוגורט סויה
מלח
פלפל טוחון טרי

 

לקישוט:

 

2 כפות פטרוזליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

1. מכניסים את הבשר והקמח לשקית קוקי, סוגרים היטב ומנערים לציפוי הבשר.
2. במחבת גדולה מחממים 2 כפיות שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות, עד להזהבה קלה.
3. מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות נוספות. מעבירים לקערת פלסטיק ושומרים בצד.
4. מחממים היטב את המחבת שוב עם כפית שמן ומוסיפים את הבשר. סוגרים את הבשר ומוסיפים את רסק העגבניות, רוטב הוורצ`סטר ומיץ הלימון.
5. מחזירים את תכולת קערת הפלסטיק ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.
6. מוסיפים את יוגורט הסויה ומביאים לרתיחה.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
8. מעבירים לצלחת מרכזית, מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

 



חפשו מתכון נוסף: