קציצות בקר ברוטב עגבניות בסגנון איטלקי הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

לקציצות:


600 גרם בשר טחון

2 ביצים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

2 כפיות אבקת מרק עוף

1 כפית פפריקה מתוקה

1 תפוח אדמה מגורר


לרוטב:


1 בצל

2 קופסאות רסק עגבניות

1 כפית מלח

קורט פלפל שחור

1 כפית פפריקה אדומה

1 כפית שום כתוש/שום גבישי

1 כפית אבקת מרק עוף

2 כפיות גדושות של סוכר


אופן ההכנה:


הקציצות:


1. מערבבים את כל הרכיבים חוץ מתפוח האדמה ,טועמים את הבשר ומתקנים טיבול במקרה הצורך.

2. מוסיפים את תפוח האדמה המגורר לתוך התערובת, ויוצרים כדורים מהבשר.


הרוטב:


1. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות, שמים מים בקופסאות של רסק העגבניות ושופכים לתערובת.

2. מוסיפים עוד 5 כוסות מים. מוסיפים את כל הרכיבים, טועמים ומתקנים טיבול במקרה הצורך.

3. מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב, מכסים במכסה ומחכים שירתח ואז מבשלים כשעה עם מכסה סגור.



חפשו מתכון נוסף: