קציצות עגל עם גבינה כחולה הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

½ ק"ג עגל חלב טחון

ביצה אחת

3-4 כפות פירורי לחם או 2 פרוסות חלה/לחם לבן (הלבן בלבד) רטובות וסחוטות

מעט חרדל (רגיל)

מלח ופלפל

100 גרם גבינת רוקפור משובחת


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל החומרים לעיסה אחידה ויוצרים קציצות קטנות (בערך 15 קציצות) עגולות.

2. בתוך כל קציצה עושים גומה קטנה עם האצבע. מכניסים חתיכת גבינה וסוגרים.. 3. מטגנים במחבת טפלון עם קצת שמן או חמאה.



חפשו מתכון נוסף: