מתכון כבדים הדפסה
מתכונים - בשר



כבד עוף מעוטר בבצל ירוק .

 

רכיבים:

 

½ ק"ג כבדי עוף, נקיים משומן ושטופים

6 בצלים ירוקים, קצוצים דק

1 כפית מרק עוף

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1 כפית כמון

6 כפות קמח מלא

1 כפית פטרוזיליה יבשה

1 כוס מים חמים

 

אופן ההכנה:


1. מפזרים את הקמח הבקערה בינונית.

2. מכניסים את הכבדים לקערה ומצפים בקמח.

3. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הכבדים המצופים, עד שהקמח מזהיב.

4. באותו המחבת, מטגנים את הבצל הירוק במשך 2 דקות.

5. מחזירים למחבת את הכבדים, להוסיף כוס מים חמים ואת יתר התבלינים, לערבב בעדינות רבה ולבשל במשך 5 דקות.



חפשו מתכון נוסף: