שישליק משודרג הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 - 2 ק"ג חזות עוף, חתוכות לקוביות בגודל בינוני
1 בצל בינוני
2 שיני שום
פלפל, מלח
200 גרם מיונז (במידה ובחרתם ב 2 ק"ג חזות עוף.  במידה ובפחות,  יש להוריד את כמות המיונז).
1 כף חרדל

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את הבצל לרצועות , קוצצים את השום ומוסיפים לקוביות השישליק

2. מוסיפים לבשר מלח ופלפל ומערבבים היטב.
3. מוסיפים מיונז וחרדל ומערבבים פעם נוספת.
4. מכסים את הבשר עם מכסה ומכניסים למקרר להשריה של לפחות 3 - 4 שעות.
5. מוציאים מהמקרר, משפדים וצולים.

 



חפשו מתכון נוסף: