מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 בצל בינוני
5 תפוחי אדמה
1 כפית אבקת מרק עוף
¼ כפית פלפל שחור
עוף חתוך
300 גרם ספגטי / איטריות
מלח
½ כוס מים
אופן ההכנה:
1. לבשל הספגטי במים עד שיתרככו מעט. לשטוף במסננת במים קרים.
2. בסיר נפרד לשים מעט שמן עם כפית שטוחה מלח ורבע כפית פלפל. לערבב היטב.
3. להזהיב הבצל ולהוסיף 1/2 כוס מים. מעליהם להניח תפוחי אדמה פרוסים, לבזוק עליהם אבקת המרק ופלפל שחור.
4. על תפוחי האדמה להניח חתיכות העוף ומעל להכל ספגטי / איטריות. (להשתדל שהספגטי לא יהיה צמוד לדפנות הסיר אלא מונח בצורת פירמידה).
5. לבשל על אש נמוכה לפחות 4 שעות אפשר על פלטת שבת למשך כל הלילה.
המלצה: להוסיף ביצים קשות שבושלו קודם להניח כל הלילה בסיר.
|
|