חמין פילה הדפסה
מתכונים - בשר


רכיבים:


1 בצל בינוני

5 תפוחי אדמה

1 כפית אבקת מרק עוף

¼ כפית פלפל שחור

עוף חתוך

300 גרם ספגטי / איטריות

מלח

½ כוס מים


אופן ההכנה:

 

1. לבשל הספגטי במים עד שיתרככו מעט. לשטוף במסננת במים קרים.

2. בסיר נפרד לשים מעט שמן עם כפית שטוחה מלח ורבע כפית פלפל. לערבב היטב.

3. להזהיב הבצל ולהוסיף 1/2 כוס מים. מעליהם להניח תפוחי אדמה פרוסים, לבזוק עליהם אבקת המרק ופלפל שחור.

4. על תפוחי האדמה להניח חתיכות העוף ומעל להכל ספגטי / איטריות. (להשתדל שהספגטי לא יהיה צמוד לדפנות הסיר אלא מונח בצורת פירמידה).

5. לבשל על אש נמוכה לפחות 4 שעות אפשר על פלטת שבת למשך כל הלילה.


המלצה: להוסיף ביצים קשות שבושלו קודם להניח כל הלילה בסיר.



חפשו מתכון נוסף: