לחמניות לפסח הדפסה
מתכונים - מאכלים לפסח



הכמויות מתאימות להכנת 10 לחמניות לערך.


רכיבים:


½ כוס שמן

½ כוס מים

½ כפית מלח

1 כוס קמח מצה

1 כף סוכר

4 ביצים


אופן ההכנה:


1. מכניסים לסיר את השמן, המים והמלח ומרתיחים.

2. מוסיפים את קמח המצה והסוכר ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את הביצה הראשונה ומערבבים היטב, לאחר מכן מוסיפים את הביצה השנייה ומערבבים היטב, וכן הלאה.

4. בעזרת הידיים יוצרים כדורים מהתערובת, שאותם מניחים על גבי תבנית האפייה (רצוי להשתמש בנייר אפיה).

5. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

6. מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים לעוד 20 דקות.



חפשו מתכון נוסף: