גלילת מצות במלית עוף הדפסה
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

5 מצות

2-3 בצלים

בצל ירוק, קצוץ דק

2 כפות שמן זית

150 גר' עוף מבושל וטחון

3 ביצים

2 כפות קמח מצה

קורט מלח

קורט פלפל

קורט אבקת צ'ילי


אופן הכנה:


1. להרטיב את המצות במים ולהניח אותן על מגבת. לכסות במגבת נוספת, לחה.

2. לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את העוף והתבלינים ולאדות במשך 10 דקות.

3. לצנן, להעביר לקערה ולהוסיף 2 ביצים, בצל ירוק קצוץ וקמח מצה. לטעום ולתקן תיבול.

4. לחצות כל מצה לשניים, להניח כף מהתערובת ולגלגל בזהירות.

5. לטרוף את הביצה השלישית עם מעט מים ו - ¼  כפית מלח, לטבול כל גליל ולטגן לצבע חום יפה.


 



חפשו מתכון נוסף: