עוגת בננות הדפסה
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

7 ביצים, מופרדות

4 בננות, בשלות ומעוכות

1 כוס סוכר

¾ כוס עמילן

1 כפית קינמון

2 כוסות שוקלד צ'יפס

 

אופן ההכנה:

 

1. מקציפים את חלמוני הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.  מערבבים היטב.

2. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.

3. מוסיפים לתערובת את מחית הבננות, הקינמון והעמילן ומערבבים היטב.

4. מקציפים עד להקשחה את החלבונים ומוסיפים לתערובת הבננות.

5. מורחים במעט שמן תבנית גוגלהוף (תבנית צינור).  יצקים את התערובת לבתנית ומכניסים לתנור למשך 45 דקות. מקררים מעט.

6. ממיסים במיקרוגל את חתיכות השוקלד צ'יפס ומורחים על העוגה.



חפשו מתכון נוסף: