סלט תפוחי אדמה ומיונז הדפסה
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

½ בצל ירוק, קצוץ דק

1 בצל סגול, קצוץ דק

3 כפות שמיר, קצוץ גס

6 תפוחי אדמה, מבושלים וקלופים

3 כפפות שמן זית

מלח, פלפל לבן

2 כפות אורגנו יבש

 

לרוטב:

 

1 כוס מיונז

1 כף חרדל

2 כפות מים

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ומעבירים לקערה בינונית.

2. מוסיפים את יתר רכיבים ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגישים.

 



חפשו מתכון נוסף: