מרק מלוחיה הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


עלי מלוחיה (קונים בשווקים)

מרק בשר

שום

כוסברה טחונה


אופן ההכנה:


1. מפרידים את עלי המלוחיה מהגבעולים. (את הגבעול זורקים ואת העלים שוטפים היטב ומניחים על מגבת לייבוש 24 שעות).

2. כשיבש לחלוטין - טוחנים את העלים במכונת בשר.

3. מטגנים שום כתוש, מוסיפים לטיגון לזמן קצר כף כוסברה טחונה.

4. מרתיחים ומצמצמים מרק בשר, עם הרתיחה מוסיפים את המלוחיה הטחונה, השום והכוסברה. ממליחים ומערבבים היטב.

5. המרק מוכן בגמר רתיחה ראשונה. חשוב להוריד מהאש לאחר רתיחה אחת.



חפשו מתכון נוסף: