מרק עגבניות הונגרי הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


100 גר' חמאה

2 כפות גדושות קמח

מים רותחים

מלח

פלפל לבן

2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות

סוכר


אופן ההכנה:


1. יוצרים רביכה לבנה מהחמאה והקמח.

2. מוסיפים רביכה מים ומערבבים. מוסיפים את תרכיז העגבניות ומערבבים היטב.

3. ממליחים , מפלפלים , מביאים לרתיחה ומורידים עוצמת להבה לבישול עד שהתרכיז מאבד לחלוטין מחמיצותו.


הערה:

להונגרים האמיתיים שבינינו, יש להוסיף סוכר למרק.



חפשו מתכון נוסף: