מרק רגל אותנטי הדפסה
מתכונים - מרקים



רכיבים:


2 ק"ג עצמות רגל, רצוי עם מח עצמות, מנוקות ושטופות היטב

2 ליטר מים

4 בצלים חתוכים לרבעים

8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים

3 כפות חוואיג' למרק

מלח, פלפל שחור

2 כוסות גרגירי חיטה שלמה שטופים


אופן ההכנה:


1. שמים את העצמות בסיר עם המים.

2. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי, כשמידי פעם מסירים את הקצף מעל פני המרק.

3. מוסיפים את תפו"א, בודקים ומתקנים את הטעם.

4. מבשלים כ-45 דקות נוספות.



חפשו מתכון נוסף: