התאמת יין לאוכל הדפסה
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

 

 

 

שם המנה

סוג היין

אנטיפסטי לבן יבש או חצי יבש
קוויאר וודקה, שמפניה
קרפצ'יו בקר יינות אדומים, שמפניה
קרפצ'יו סלמון שרדונה או שמפניה
קרוסטיני יינות אדומים
כבד אווז סוארן, פינו גרי, ריזלינג
מיניסטרונה יינות אדומים
צדפות/לובסטרים ופירות ים מבושלים סוביניון בלנק, שרדונה
סרטנים שבלי, שרדונה, ריזלינג
מולים שרדונה, שבלי, אדומים קלים, בוז'ולה
אנשובי סוביניון בלנק, פואי-פומה
פסטה אדום או לבן בהתאם לרוטב.
רוטב שמנת יינות לבנים
רוטב בשר קיאנטי או מרלו
רוטב פסטו ברברה, סוביניון בלנק
רוטב עגבניות סוביניון בלנק, גראנש
פיצה כל יין אדום, שיראז
גפילטע פיש סוביניון בלאנק
דגים בגריל יינות אדומים בעלי גוף קל (בוז'ולה למשל)
דגים מעושנים ריזלינג, מוסקדה, שמפניה, סנסר, פואי-פומה
סושי וסשימי ריזלינג
אוכל הודי, תאילנדי או סיני שרדונה, ריזלינג, גוורצטרמינר
ברביקיו אדום צעיר : שירז, קיאנטי, נווארה, בוז'ולה
רוסטביף כל יין אדום איכותי
גולאש אדומים צעירים: קברנה, שירז, זינפנדל
קבב קברנה, שירז, זינפנדל
המבורגר אדום צעיר : שירז, קיאנטי, נווארה, בוז'ולה
ירקות בגריל ברברה או קברנה שירז
פלפל או חציל ממולא איטלקיים : ברולו, קיאנטי ויינות בסגנון בורדו
ריזוטו פטריות יער איטלקיים : ברולו, קיאנטי ויינות בסגנון בורדו


חפשו מתכון נוסף: