איך מכינים בצק סוכר הדפסה
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה



רכיבים:

 

415 גרם אבקת סוכר

½3  גרם (1 כפית) אבקת ג'לטין

10 מ"ל (2 כפיות) מים

½ כפית תמצית טעם

50 גרם (¼ כוס) גלוקוזה נוזלית

8 גרם (½1 כפיות) גליצרין

2 כפות שמן

1 חלבון

 

אופן ההכנה:

 

1. מוסיפים למים את אבקת הג'לטין,  ממתינים כ-15 דקות לספיגה.

2. ממיסים בעדינות על אדים, או במיקרוגל עד שהמים חמים והג'לטין נמס (אסור שהמים ירתחו).

3. מוסיפים תמצית טעם, גלוקוזה, גליצרין ושמן. מערבבים.

4. מוסיפים לאבקת הסוכר ומערבבים עם החלבון עד לקבלת "בצק" (ניתן להעזר במיקסר.

5. מעבירים למשטח עבודה עם עמילן-תירס (קורנפלור) ומעבדים כמו בצק עד שהבצק רך וגמיש.


הערה: אם הבצק קשה מידי - מוסיפים מעט חלבון; אם הוא רך מידי מוסיפים אבקת סוכר.

 



חפשו מתכון נוסף: