פשטידת איטריות הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים

רכיבים:


500 גר' אטריות (בצורת צינורות)


לתערובת:


2 גביעים שמנת חמוצה

1 קוטג'

3 ביצים

1 כף שטוחה מלח

מעט פפריקה חריפה

פטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק קצוץ

 


אופן ההכנה:


1. מבשלים את האטריות ומסננים אותן.

2. מערבבים יחד את כל חומרי התערובת.

3. מוסיפים לתערובת החומרים את האטריות, יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית 20 X 30 ואופים כחצי שעה בחום בינוני-גבוה.

4. מקררים מעט וחותכים. הערה: להשבחת הפשטידה כדאי להוסיף לתערובת גביע יוגורט.



חפשו מתכון נוסף: