פשטידת תרד של סירים הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


1 ק"ג עלי תרד טריים ושטופים

250 גר' גבינה לבנה 5%

100 גר' גבינה צהובה מגוררת

3 כפות קמח

3 ביצים

2 כפות אבקת מרק פטריות

מלח, פלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מבשלים את התרד בסיר עד שהוא מתרכך מעט ומסננים את המים.

2. מעבירים את העלים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.

3. משמנים תבנית עמוקה ( רצוי פיירקס) ויוצקים לתוכה את התערובת.

4. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 45 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.



חפשו מתכון נוסף: