פשטידת ברוקולי הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים



הכמות מתאימה ל-10 מנות, 130 קלוריות למנה.


רכיבים:


1 חבילת ברוקולי קפוא (900 גרם)

1 בצל קצוץ

1 כף שמן

½ גביע גבינה צפתית

1 גביע קוטג' עד 5%

3 ביצים

1 שן שום כתושה

1 כף אבקת מרק בצל

½ כוס חלב

2 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל


אופן ההכנה:


1. מפשירים את הברוקולי ומסננים.

2. מכניסים למעבד מזון את כל החומרים (פרט לברוקולי) וקוצצים קלות.

3. שופכים את התערובת לקערה, מוסיפים את הברוקולי, מתבלים ומערבבים היטב.

4. יוצקים לתבנית משומנת קלות ואופים בחום בינוני במשך 35 דקות.



חפשו מתכון נוסף: