פשטידת קישואים וגבינת עיזים הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


3 ביצים

150 גרם קמח

1 חבילת אבקת אפיה

¼ כוס שמן קנולה

½ כוס חלב

100 גרם גבינת גרוייר (אפשר עמק או טל העמק)

200 גרם קממבר

גבינת עיזים (אפשר פטה עיזים)

1 - 2 קישואים

2 כפות שמן זית

חבילת פטרוזיליה

קורט מלח

פלפל


אופן ההכנה:


1.מחממים התנור לחום של 180 מעלות.

2. מטגנים פרוסות קישואים בשמן הזית, סופגים את השמן ומקררים בצד.

3. בקערה מערבבים את הביצים, הקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל. מוסיפים את השמן, את החלב שחומם קצת במיקרו.

4. מוסיפים את הגבינות, הקישואים והפטרוזיליה ומערבבים בעדינות.

5. מוזגים לתבנית מוארכת ומכניסים לתנור.



חפשו מתכון נוסף: