פשטידת קישואים ושקדים הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים

הצעת הגשה


רכיבים:


1 ק"ג קישואים

1 בצל גדול

2 כפות שמן

3 כפות קמח

6 כפות שקדים טחונים

2 כפות פטרוזלינון קצוץ

2 כפות שמיר קצוץ

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1 כוס סוכר

5 ביצים גדולות

2 כפות פירורי לחם

מרגרינה לשימון התבנית


אופן ההכנה:


1. מגרדים את קליפת הקישואים במגררת גסה. מניחים במסננת ומשהים דקות אחדות.

2. סוחטים את הקישואים בידיים, מעל המסננת ומניחים בקערה.

3. קולפים את הבצל, קוצצים ומטגנים בשמן עד שיזהיב.

4. לקערת הקישואים מוסיפים את הבצל המטוגן, את הקמח, השקדים הטחונים, הפטרוסלינון והשמיר.

5. מתבלים במלח פלפל וסוכר.

6. מפרידים את החלמונים מן החלבונים, מוסיפים את החלמונים לקישואים ומערבבים.

7. מקציפים את החלבונים לקציפה מוצקה, מוסיפים לעיסת הקישואים ומערבבים בעדינות.

8. אופים בחום בינוני במשך שעה או עד שהמאפה ייקרש ויזהיב.



חפשו מתכון נוסף: