פשטידת תרד הדפסה
מתכונים - פשטידות וקישים


הצעת הגשה.


רכיבים:


1 חבילה (300 גרם) תרד

3 ביצים גדולות

80 גרם גבינת קשקבל

2 תפוחי אדמה מבושלים ומגוררים

2 כפות פירורי לחם

1 כף שמן

מלח ופלפל לטעם


אופן ההכנה:


1. קוצצים את התרד, מניחים בקערה ומוסיפים 2 ביצים, חצי מכמות הגבינה, ¼ מכמות תפוחי האדמה המגוררים ופירורי הלחם. מערבבים היטב.

2. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).

3. משמנים תבנית פיירקס בינונית במעט מהשמן ומכניסים אותה לתנור החם לכ-5 דקות.

4. כשהשמן חם מאוד מוציאים את התבנית ושוטחים בה את תערובת התרד.

5. מערבבים את תפוחי האדמה שנותרו, מלח ופלל לתערובת אחידה.

6. עורמים את התערובת באמצעות כף על תערבות התרד שבתבנית בתלוליות עגולות כמו פטריות (פונגוס).

7. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.



חפשו מתכון נוסף: