מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום הדפסה
מתכונים - חלבי

הכמויות מיועדות להכנת 12 מאפינס.


רכיבים:


100 גרם קוטג' 5%

1 גביע שמנת חמוצה

2 כוסות קמח תפוח מאליו

קורט מלח

1 כף סוכר

¼ כפית סודה לשתיה

2 גמבות קלויות או כבושות קצוצות דק

3-4 גבעולי בזיליקום קצוצים

2 כפות זיתים שחורים קצוצים

70 גרם מרגרינה בטעם חמאה (מומסת)

2 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. לוקחים תבנית למאפינס (תבנית שקעים), או תבנית חד פעמית אישית.

2. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות ומשמנים היטב את תבנית השקעים במרגרינה.

3. בקערה מערבבים יחד את כול החומרים לעיסה אחידה, יוצקים על תבנית השקעים. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות. המאפינס מוכנים כשקיסם הננעץ בהם יוצא יבש ונקי. מצננים ומשחררים אותם בזהירות מהשקעים.



 



חפשו מתכון נוסף: