קישואים בגבינה הדפסה
מתכונים - חלבי

רכיבים:


250 גרם גבינה כחושה

3 קישואים

ביצה

2 כפות קמח

2 כפות שמנת

5 צנוניות

בצל ירוק

מלפפון


אופן ההכנה:


1. חותכים 3 קישואים קלופים לפרוסות ארוכות, זורים עליהם מעט מלח, מכינים תערובת המכילה:

2 כפות קמח, ביצה, ¼ כוס מים וטובלים בה את הקישואים. משהים את הקישואים בתערובת למשך 10 דקות.

2. מחממים מחבת עם כמות לא קמצנית של שמן ומטגנים את הקישואים.


אופן הכנת המילוי:


1. מערבבים 250 גרם גבינה לבנה כחושה עם 2 כפות שמנת מלח ופלפל ומוסיפים לגבינה בצל ירוק קצוץ דק, צנוניות קצוצות, מלפפון טרי או כבוש קצוץ לקוביות. את המילוי יוצקים בין 2 פרוסות קישואים. ניתן ליצוק מיונית מעל.



חפשו מתכון נוסף: