עוגיות מרוקאיות הדפסה
מתכונים - עוגיות

הכמות מיועדת להכנת 80 עוגיות באורך 10 ס"מ כ"א.

 

רכיבים:


1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות + 2 כפות)

2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)

1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)

1 כוס שמן (240 מ"ל)

1 כוס סוכר (200 גרם)

2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)

½ כוס שומשום

½ כוס קוקוס


אופן ההכנה:


1. שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים

את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.

2. מחממים תנור ל-180 מעלות.

3. מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.

4. אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.



חפשו מתכון נוסף: