הכמות מיועדת להכנת 80 עוגיות באורך 10 ס"מ כ"א.
רכיבים:
1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות + 2 כפות)
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
½ כוס שומשום
½ כוס קוקוס
אופן ההכנה:
1. שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים
את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
4. אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
|