איך מכינים בננה מטוגנת הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:

 

¾ כוס קמח

3 כפות סוכ (אפשר חום)

1 כף תמצית וניל

¼ כפית אבקת אפיה

1 ביצה

2 כפות חלב

¼ כוס סודה


אופן ההכנה:

1. לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה וחלקה. המרקם צריך להיות מעט דליל יותר מזה של פנקייק.

2. לקלף את הבננה. לטבול בקמח ואחר כך בבלילה. להטיל מיד לשמן המחומם - בזהירות!

3. לטגן עד הזהבה. להוציא ולהניח על נייר סופג.

להגיש עם סירופ מייפל או קרמל, וגלידה.



חפשו מתכון נוסף: