טירמיסו תות שדה ללא סוכר הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

הצעת הגשה.


רכיבים:


½ חבילת גבינת ריקוטה 5% שומן
3 כפות גבינה לבנה רכה 5% שומן
2 כפות אבקת סוכר
½ כפית קליפת תפוז מגוררת
¾ כוס קצפת צמחית
1 כוס תות שדה פרוס (להשאיר 6 תותים חצויים לקישוט)
½ צנצנת קונפיטורת תות שדה לייט
2 כפות ליקר תפוזים
2 כפיות ממתיק נוזלי
12 בישקוטים



אופן הכנה:


1. שמים במעבד מזון את הגבינות, אבקת הסוכר וקליפת התפוז.

2. באותו מעבד מזון מעבדים את הקונפיטורה, הליקר ומיץ התפוזים.

3. שמים בכל אחד מ-6 גביעי יין גבוהים ( או כל כוס הגשה אחרת) כף ממחית הקונפיטורה, מעל המחית שמים חצאי ביסקוטים וכף נוספת ממחית הקונפיטורה. מעל מפזרים מחצית מפרוסות תות השדה ומעל זה מחצית מתערבות הגבינה. מקשטים בעוד מחצאי הביסקוטים. יוצקים את שאריות הגבינה ופרוסות התות.

4. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה. מקשטים לפני ההגשה בתות שלם.



חפשו מתכון נוסף: