גליליות ממולאות בקרם הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

הצעת הגשה.


רכיבים:



20 חצאי גליליות
2 מיכלי שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
100 גר' שוקולד מריר, לציפוי

 

אופן ההכנה:

 

1. מכניסים את קוביות השוקולד המריר לסיר קטן.  ממלאים חצי סיר גדול יותר בימים,  מרתיחים,  ומכניסים את הסיר עם השוקולד למים הרותחים. ממיסים את השוקולד.

2. מסדרים את הגליליות ומצפים אותן בשוקולד הנוזלי.

3. מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר,  עד שנהיית קצפת יציבה ורכב. 

4. מכניסים את הקצפת לשק זילוף וממלאים את הגליליות.

5. מקפיאים ומגישים




חפשו מתכון נוסף: