מתכון לוופל בלגי הדפסה
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:

 

2 ביצים

1 כוס חלב (240 מ"ל)

50 גרם חמאה מומסת

¼ כוס סוכר (50 גרם)

½1 כוסות קמח (210 גרם)

2 כפיות אבקת אפייה

¼ כפית מלח

תרסיס שמן, לשימון


להגשה:


חמאה סירופ מייפל


אופן ההכנה:


1. בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.

2. בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים לתוכה את הנוזלים. מערבבים מעט עד לקבלת בצק.

3. משמנים מחבת וופל בלגי ומחממים. יוצקים תערובת במצקת וסוגרים את המחבת. מבשלים על האש משני הצדדים עד שכמות האדים פוחתת משמעותית. עורמים בצלחת את הוופלים המוכנים ושוב משמנים ומבשלים על האש.

4. להכנת פנקייקס – מרססים מחבת בספריי שמן ויוצקים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק. הופכים כשמופיעות בועות על פני השטח.

5. מגישים חם עם חמאה וסירופ מייפל.



חפשו מתכון נוסף: