רוטב אוליו הדפסה
מתכונים - רטבים



רכיבים:


1 כוס שמן זית משובח

10-5 שיני שום פרוסות דק

½ - 1  פלפל צ'ילי יבש גרוס

צרור עלי פטרוזיליה קצוצים

מלח ופלפל שחור גרוס טרי


אופן ההכנה:


1. מחממים (לא מטגנים) בסיר גדול שמן זית עם שום וצ'ילי.

2. מערבבים היטב במשך 4 דקות ומוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה.

3. מערבבים פנימה את הפסטה החמה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש.

4. מוסיפים את יתרת הפטרוזיליה ומגישים עם פרמז'ן.



חפשו מתכון נוסף: