רוטב אלפרדו הדפסה
מתכונים - רטבים



רכיבים:


50 גרם חמאה

½ כוס יין לבן יבש (לא חובה)

250 מ"ל שמנת מתוקה

אגוז מוסקט מגורר

מלח ופלפל שחור, טחון טרי

100-50 גרם פרמז'ן מגוררת


אופן ההכנה:


1. בסיר מחממים חמאה, יין ושמנת. מבשלים תוך כדי ערבוב עד לדרגת הסמיכות הרצויה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את הפסטה המבושלת ונותנים לה לספוג את הרוטב.

2. מוסיפים גבינת פרמז'ן, מערבבים ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: