נזיד פטריות הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


2 בצלים בינוניים

¼ כוס שמן

250 גרם פיטריות שמפיניון לבנות בגודל אחיד

1 כוס מים

½ כף אבקת מרק בצל

½ כף אבקת מרק פיטריות

מלח, פלפל שחור

פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם

1 כף שמיר קצוץ


אופן ההכנה:


1. קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן, עד שיזהיבו יפה, במשך כ-10 דקות.

2. מיישרים את רגלי הפטריות ובעזרת מגבת נייר לחה מנגבים אותן ומסירים כל לכלוך שדבק עליהן. (לא מומלץ לשטוף את הפטריות במים או להשרות במים כי הן תאבדנה את טעמן).

3. מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים תוך ערבוב במשך מספר דקות עד שהן מושחמות מכל הצדדים.

4. יוצקים פנימה את המים ומוסיפים את אבקות המרק והתבלינים.

5. מבשלים תוך בחישה עוד כמה דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.

6. מקשטים בשמיר הקצוץ ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: