ראשטי (תפוחי אדמה מטוגנים) הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


1 ק"ג תפוחי אדמה לטיגון

2 כפות אבקת מרק בצל

מלח ופלפל שחור גרוס

¼ כוס שמן זית


אופן ההכנה:


1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים עד שמתרככים.

2. מקלפים ושומרים מכוסה במקרר למספר שעות או למשך הלילה.

3. מגרדים על פומפייה גסה את תפוחי האדמה הקרים. מערבבים עם אבקת המרק ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

4. מחממים מחבת כבדה ומוסיפים את מחצית השמן.

5. מכניסים את תערובת התפודים ומהדקים למחבת. מטפטפים כשתי טיפות מים על התפודים. מכסים במכסה או צלחת הפוכה ומטגנים על אש נמוכה עד שמשחים ופריך (כשמונה דקות).

6. הופכים את הלביבות ומטגנים את הצד השני באותה הצורה מגישים חם ופריך.



חפשו מתכון נוסף: