איך מכינים עדשים אדומות הדפסה
מתכונים - צמחוני

שורו - עדשים אדומות.



רכיבים:


½ קילו עדשים כתומות

1 בצל בינוני

2 כפות רסק עגבניות

4-5 שיני שום

1 כפית פפריקה חריפה

1 כפית מלח

2 כפיות אבקת מרק

2 כפות שמן


אופן ההכנה:


1. לפני הבישול משרים את העדשים במים פושרים כשעה לאחר מכן מסננים ומנקים אותן.

2. קוצצים את הבצל והשום.

3. מחממים שמן בסיר. מטגנים את הבצל והשום עד הזהבה. מוסיפים את העדשים ומערבבים. מוסיפים את הרסק ומערבבים היטב. לאחר מכן, מוסיפים מים חמים לתוך הסיר (עד כדי כיסוי העדשים) ומוסיפים את התבלינים. בוחשים ומבשלים על אש קטנה.


הערה :


את השורו יש לבשל היטב, עד שיהפוך לעיסתי.



חפשו מתכון נוסף: