מתכון תפוחי אדמה הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:


15 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים

½2 – 2 כפות שמן זית

1 כפית מלח

1 כפית אבקת מרק עוף

2 כפות אבקת מרק בצל

קורט מלח

קורט פלפל שחור

1-2 כפות פפריקה אדומה

מעט סירופ מייפל


אופן ההכנה:


1. מערבבים היטב את כל החומרים. מסדרים את תפוחי האדמה על גבי תבנית האפייה ויוצקים עליהם את המרינדה.

2. שופכים מעט מים על נייר האפיה ומכניסים לתנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

3. אופים כ-30 דקות או עד שתפוחי האדמה נהיים רכים.



חפשו מתכון נוסף: