איך מבשלים תרד הדפסה
מתכונים - צמחוני



רכיבים:

 

2 צרורות גדולים של תרד

שמן זית, כתית מעולה

3 שיני שום, פרוסות

מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

1.  מבצעים חיתוך עבה לגבעולי התרד וזורקים.

2. שוטפים את עלי התרד על ידי השרייתם בקערה מלאה מים.  מנערים על מנת שהעלים יתנקו מהחול ומהלכלוך.

3. מסננים את המים ולאחר מכן חוזרים שוב על פעולת השטיפה והסינון.

4. מחממים במחבת את שמן הזית. מוסיפים את התרד למחבת, ובעזרת היד, מועכים אותו.

5. מוסיפים את פרוסות השום ובעזרת שתי כפות הופכים את התרד.

6. מכסים את המחבת ומבשלים במשך דקה .

7. מערבבים היטב את התרד, מכסים שוב את המחבת ומבשלים במשך דקה נוספת.



חפשו מתכון נוסף: