תפו"א מתכון הדפסה
מתכונים - צמחוני
רכיבים:



2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 עגבניה, חתוכה לקוביות קטנות
1 קישוא, קלוף
1 גזר, קלוף
1 בצל, קלוף וקצוץ דק
1 צרור כוסברה, שטוף וקצוץ דק
4 ביצים
1 כפית מלח
¾ כפית פלפל שחור, גרוס
2 כפות שמן



אופן ההכנה:

  1. מגרדים בפומפייה את הגזר והקישוא ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה והעגבנייה.
  2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים ואת הירקות הקצוצים ומוסיפיםו מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מערבבים את הכל ביחד עם מטרפה עד קבלת בלילה אוורירית.
  4. משמנים תחתית של תבנית בקוטר 26 ס"מ ויוצקים את הבלילה לתוכה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (200º)  כ-20 דק' עד הזהבת החלק העליון.




חפשו מתכון נוסף: