אורז עם צימוקים ברוטב קולה הדפסה
מתכונים - כללי

רכיבים:

 

3 כוסות אורז
½3 כוסות קולה
מלח
צימוקים
שמנת מתוקה
שמן
אגוזים
נקניק חתוך לקוביות (לא חובה)
בצל קטן קצוץ
פלפל ירוק קצוץ
כפית חמאה

אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת כפית חמאה ומטגנים את הבצל ואת הפלפל הירוק.
2. מבשלים את האורז עם הקוקה,  מוסיפים את השמן והמלח (אם צריך האורז יבש, מוסיפים מעט מים רותחים).

3. כאשר האורז מוכן מוסיפים את הצימוקים,  האגוזים והנקניק. בנפרד מוסיפים את השמנת המתוקה לבצל ולפלפל.

4. מחממים קלות ויוצקים על האורז



חפשו מתכון נוסף: