אי מכינים פירה פרווה הדפסה
מתכונים - כללי

פירה תרד עם שקדים.



רכיבים:


1 ק"ג עלי תרד טריים ושטופים

2 כפות חמאה או מרגרינה

1 כוס שמנת מתוקה (לקצפת)

קורט מלח

קורט פלפל

קורט אגוז מוסקט

6 כפות שקדים חלוטים, קלופים וחצויים


אופן ההכנה:


1. מכניסים לסיר את עלי התרד וממלאים במים. מוסיפים מלח ומבשלים למשך 5 דקות.

2. מסננים את המים, שוטפים את העלים במים קרים וסוחטים אותם.

3. מקצצים את התרד דק מאוד. (ניתן לקצץ במג'ימיקס).

4. ממיסים כף חמאה/מרגרינה אחת בסיר, מוסיפים לה את עלי התרד ובוחשים.

5. תוך כדי בחישה מוסיפים בהדרגתיות את השמנת. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז המוסקט.

6. לוקחים מחבת נפרדת, ממיסים בה את החמאה/מרגרינה ומשחימים קלות את השקדים.

7. מפזרים את השקדים על פירה התרד ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: